LINIE Financial Consultancy

Uw adviseur in geldzaken

Nieuws

Slide Anything shortcode error: A valid ID has not been provided

De wereld van een financieel adviseur en de adviseur zelf, is best spannend……

en helemaal niet saai. Bij LINIE Financial Consultancy werken hele leuke gemotiveerde adviseurs met veel kennis van zaken en met veel ervaring. Ze hebben nog twee vaardigheden ………….ze luisteren actief en vragen door.

We horen u denken “en wat kan ik hiermee? Dat vertellen wij u graag.

Uit vele onderzoeken is gebleken dat wij met z’n allen hoog scoren als het gaat om “tevredenheid van leven”. Dat neemt niet weg dat velen van ons best wensen hebben over hoe ze nu en/of later het leven zouden willen leven. Zeker als het mooi weer is, of de baan niet zo bevalt, groeit de gedachte over eerder met pensioen willen gaan om lekker plezier te maken, of toch maar doorwerken, want stel je voor, straks ben je door je spaarcenten heen. Kortom, financieel gezien hebben we weinig beeld wat haalbaar en maakbaar is en weten we niet hoeveel geld we nu echt nodig hebben voor de rest van ons leven.

Voilà…dat belt u zo’n leuke gemotiveerde actief luisterende door vragende adviseur van LINIE. Aan hem verteld u al uw wensen en hij vraagt op zijn beurt u het hemd van het lijf. Als u op een voor u geschikt moment op de dag twee uurtjes tijd vrij maakt en als hij er is er af er toe koffie ingooit, dan komt onze adviseur gratis en voor niks kennismaken. Na de twee uur is er meer duidelijkheid over hoeveel “genoeg” is voor nu en later om uw leven te leven zoals u dat graag wilt.

Ruimte voor iets aanvullends, prestatie gricht oid.

Hoe wij invulling willen geven aan onze missie

LINIE Financial Consultancy ontzorgt u in deze complexe financiële wereld. Waarbij een financieel of fiscaal productadvies voor een hypotheek, verzekering of pensioen ondergeschikt wordt gemaakt aan een ‘stappenplan voor het leven’ met permanente ‘dijkbewaking’. Of het nu gaat om uw kinderen te kunnen laten studeren of zelf bevlogen een nieuwe studie op te pakken, uw woonwensen te realiseren, genoeg geld te hebben voor leuke dingen voor de rest van uw leven, fiscaal vriendelijk overdragen van vermogen aan volgende generaties, of heel simpel niet te veel belasting betalen.

Met veel kennis van zaken, gemotiveerde medewerkers, veel ervaring en moderne middelen zijn wij in staat om samen met u te bepalen “wat is genoeg en hoe gaan we dat realiseren”.

Wij luisteren actief naar uw wensen, nemen u bij de hand en dagen u uit om te zien of uw wensen haalbaar zijn.

Het leven is geen generale repetitie!

We weten het allemaal en toch gedragen we ons er niet altijd naar. Uitstellen van zaken waar we weinig kaas van hebben gegeten, of uitstellen van zaken waar we moeite voor moeten doen. De tijd tikt wel door en het ergste komt nog……………..hoe ouder we worden hoe sneller het lijkt te gaan.

Is het u ook opgevallen? Voor iedereen geldt dat we maar een bepaalde tijd op deze mooie planeet hebben en zullen het beste ervan moeten maken. Eigenlijk moeten we zorgen dat we de dingen doen die we willen doen in de betrekkelijke korte tijd die we hebben.

Nadenken over uw lifestyle en wat het kost om die te behouden of later te krijgen kan ook voor u een eyeopener zijn. Wat we niet bedoelen is het hebben over hoe krijg ik meer, meer en meer. Nee, het gaat over een “mooi en rijk” leven en een mooi en rijk leven kent vele invullingen.

Waar wacht u nog op?

Financiële planning

Financiële planning is een vorm van doorlopende dienstverlening die LINIE FC aanbiedt. Het nut hiervan is het vaststellen, plannen en bewaken van door u gewenste doelen in uw leven (uw “bucketlist”) en uw financiële doelen.

De planning wordt zorgvuldig afgestemd op uw huidige inkomen, uw vermogenspositie en welvaartspatroon, rekening houdend met belastingfaciliteiten en uw risicobereidheid. Ook vermogensoverdracht/vermogensplanning van een nalatenschap (ook wel estateplanning genoemd) om te besparen op toekomstige erfbelasting kan door ons uitgevoerd worden met een beoordeling van uw testament.

Het spreekt voor zich dat uw “Financiële Planning” periodiek aangepast wordt op het moment dat uw persoonlijke omstandigheden veranderen of uw opvatting verandert.
LINIE FC adviseert u hier graag in.

Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over financiële planning.

Financiële producten

Het periodiek of incidenteel beoordelen en eventueel bijstellen van uw financiële producten is iets wat LINIE FC graag voor u doet en wat wij als geen ander beheersen.

Nazorg bij financiële producten die tot uitkering komen of gewijzigd moeten worden: Denkt u bijvoorbeeld aan veranderingen in het verzekerd object of bedrag, of de verzekerde personen op uw polissen, of een schademelding i.v.m. een op uw polis gedekte gebeurtenis. Bij een verandering toetsen wij een uitkering aan de hand van de polisvoorwaarden zoals die voor u gelden. En/of wat u volgens de aangeboden en door u ondertekende offerte voor uw polis mocht verwachten.

Wij onderhouden voor u de contacten met de aanbieders van financiële producten die onder ons agentschap staan. Hierdoor bewaken wij de samenhang van aan u geadviseerde producten.


Klik op onderstaande onderwerpen voor meer informatie over onze financiële diensten.

Contact

Neem contact met ons op of laat ons terugbellen wanneer het u uitkomt!

Contact gegevens

Diamantdreef 16
7828 AW Emmen

0591 659 826

Inschrijvingen

AFM:
KvK:
Kifid: